Sanitair

Wij verzorgen al u sanitaire installaties

U kan een beroep doen op ons voor het vervangen van een kraan, een toilet, het plaatsen van een boiler, het renoveren van uw badkamer, het plaatsen van een waterontharder. Wij installeren uw sanitaire leidingen in nieuwbouw en renovatie en plaatsen uw regenwaterinstallatie.
Wij zorgen steeds voor een professionele en uiterst kwalitatieve afwerking en dragen service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Ook voor alle herstellingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor de keuze van uw sanitaire toestellen, voor ieders budget, kan u terecht in de toonzalen van Sax (Lokeren, Melle, Gentbrugge, ...) en Desco (Dendermonde, Temse, Wijnegem, ...) waarmee wij samenwerken.  U maak best op voorhand een afspraak met SAX of Desco, op die manier hoeft u niet te wachten om geholpen te worden. U kan best ook al een budget vooropstellen, op deze manier kan de toonzaalmedewerker samen met u zoeken naar de badkamer binnen uw budget die u voorkeur geniet.

http://www.sax-sanitair.be
http://www.desco.be
 

Vrijstaand bad Clou INBE met Hansa LIGNA badmengkraanHansa LIGNA badmengkraan staand op de vloerGeberit Monolith WC-module wit glasCombo EssenDesco combo massif eik natuurDesco combo uni leisteenDesco paspartoeHoekbad met ledstripsBad Villeroy & Boch Oberon en inbouwkraan GroheHansgrohe Raindance showerpipe met handdouche.Badkamermeubel Alke QuadroWastafel met onderkast Viki FontanaOphangsysteem hangtoilet en afvoeren in PE (zwart)